Què és la sedació conscient en odontologia?

T'has parat a pensar en totes les persones que senten objecció, i fins i tot por, a acudir al seu odontòleg? Segons els estudis, el 33% de la població no ve al dentista per por a patir dolor, per falta de temps i per traumes amb males experiències anteriors. Això provoca que el pacient ajorni les seves visites al dentista. No obstant això, per evitar aquestes situacions, hi ha avui dia una alternativa molt recomanable: la sedació conscient.

Des de la Clínica Dental ORALVIC, com a experts en aquest camp, volem explicar-te de manera detallada què és la sedació conscient, una mesura pensada per facilitar la comoditat i el benestar dels pacients que poguessin sentir aquesta por.

En què consisteix la sedació conscient intravenosa?

La sedació conscient s'aconsegueix d'una forma ràpida, eficaç i segura.

Es basa en la utilització de fàrmacs sedants que són ràpidament assimilats per l'organisme, administrats per via intravenosa i que permet al pacient recuperar el seu estat normal un cop finalitzat el tractament. Aquesta ha de ser realitzada per un anestesista., ORALVIC treballa amb anestesistes experimentats de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

És molt important deixar clar que la sedació no implica, en cap cas, son. És a dir, no es perdrà en cap moment el coneixement. En aquest sentit, no es pot comparar amb l'anestèsia general. Estem davant d'un procediment per aconseguir tranquil·litat al pacient que sempre estarà controlat per professionals experimentats.

L'objectiu és que els pacients arribin a un estat de relaxació que permeti potenciar el seu benestar mentre l'especialista és capaç de realitzar els tractaments necessaris.

Aquesta opció està recomanada per a aquells procediments odontològics més llargs i complexos.

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad