Estètica Dental

L'estètica dental consisteix en una sèrie de procediments odontològics que milloren l'aparença i funcionalitat de les dents, les genives i la mossegada. Els canvis que es poden aconseguir a través de l'estètica dental són destacables i ajuden al fet que el pacient somrigui més millorant la confiança i autoestima. L'estètica dental sempre s'ha de complementar amb una bona salut oral del pacient.

Tractaments d'estètica dental:

Carilles Dentals

Dissenyades per emmascarar imperfeccions dentals i modificar color o forma de la dent. Es col·loquen damunt d'una peça dental per millorar l'estètica i que llueixin naturals. Poden ser de composite o de ceràmica, serà l'odontòleg qui aconselli sobre l'ús d'unes o altres.

Blanquejament Dental

És un tractament que s'utilitza per eliminar coloracions o tenir les dents més blanques. Els motius pels quals apareixen taques a les dents són diversos: menjar, begudes, tabac; un emblanquiment dental pot ser una bona solució. En ORALVIC vam realitzar una visita per valorar la viabilitat del tractament així com els passos necessaris per a un resultat òptim. El blanquejament té 2 fases: una primera en clínica i una posterior de manteniment a casa amb unes fèrules que realitzem a la mida del pacient.

Reconstrucció estètica de composite

Les restauracions estètiques de composite o resina són molt utilitzades per solucionar fractures dentàries, dents afectats per càries, desgast o fins i tot per tancar espais en dents anteriors. Aquestes són solucions, lliures de metall, que aconsegueixen aportar naturalitat i garanteixen la seva durabilitat en el temps.

Truca'ns:

On som:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horari:

Dilluns a dijous: 10 - 14 i 15 - 20 h. Divendres: 10 - 14 h.

Sol·licitar Cita Online

    Accepto els termes de la Política de Privacitat