invisalign-provider

Ortodòncia

L'ortodòncia és l'especialitat de l'odontologia encarregada de corregir les maloclusions dentals. Unes dents mal posicionades poden ocasionar-nos inflamació de les genives, desgast severs, mals de ATM, afectació estètica i una mala funció. Hi ha molts tipus d'ortodòncia i segons les edats els objectius són diferents.

És molt important una visita amb l'ortodoncista quan comencen a exfoliar les primeres dents temporals. Amb l'ortodòncia interceptiva amb aparells funcionals, podem expandir les bases òssies i corregir el creixement dels maxil·lars. Un cop tinguem tot el recanvi dental finalitzat, ja podem començar amb l'ortodòncia fixa amb brackets o Invisalign.

Som Invisalign Diamond Apex Provider

ORTODÒNCIA invisible INVISALIGN

Mitjançant fèrules o aligners (alineadors transparents) vam aconseguir el mateix moviment i col·locació de les dents que si féssim servir els brackets metàl·lics. Gràcies a la tecnologia innovadora de INVISALIGN que mitjançant un Clincheck podem veure abans de començar el tractament com ens quedarà el somriure final. Aquest tipus de Ortodòncia Invisible és el sistema més innovador del mercat atès que realitzem el moviment de les dents amb alineadors transparents i extraïbles sense utilitzar cap component metàl·lic. El gran avantatge d'aquest tractament és la comoditat de poder retirar per menjar o rentar-se les dents, pel que fa a l'estètica no s'aprecia que el pacient porti res a les dents, detall molt important per a pacients que tinguin esdeveniments importants o compromisos de treball i al mateix temps, en ser removibles, mantenim una excel·lent higiene dental durant el tractament.
tipos-ortodoncia

Tipus d'Ortodòncia

Els tractaments d'Ortodòncia a ORALVIC inclouen: • Sessió fotogràfica. • Estudi amb models dentals. • Higiene bucodental. • Kit de Benvinguda per a una correcta higiene durant el tractament. • Visites mensuals. • Visites d'urgència en cas de ser necessàries. • Disseny del somriure. • Visites de revisió post-tractament.

ORTODÒNCIA INFANTIL - INTERCEPTIVA

És una de les especialitats més demandades a la nostra clínica. L'ortodòncia interceptiva ajuda a millorar el creixement i desenvolupament de l'os maxil·lar i la mandíbula, evitant l'aparició de posteriors complicacions o anomalies. El desenvolupament de l'estructura òssia i dentària es realitza a partir dels 6 anys, per això, si el pacient ho requereix de vegades cal posar aparells a edats primerenques. Detectar aquest tipus d'afecció permet corregir de forma precoç l'alteració que presenta el nen / a molt important per al futur desenvolupament ja que permet un creixement amb normalitat. Els trastorns més freqüents que es corregeixen mitjançant aquest tipus d'ortodòncia serien: - Paladar estret i falta d'espai per dents definitives. - Dents molt sortits. - Discrepància entre maxil·lars com mossegades invertides. - Mossegada oberta o sobremossegada augmentada. - Mals hàbits com respiració oral o succió del dit.

ORTODÒNCIA BRÀQUETS METÀL·LICS , AUTOLLIGABLES I ESTÈTICS

Els braquèt en ortodòncia s'usen per corregir una mossegada deficient o oclusió dental defectuosa. En ocasions les dents estan alineats però les mandíbules no encaixen correctament. Aquests problemes de mandíbula o col·locació de les dents poden ser heretats o podrien ser conseqüència d'una lesió, de la ràpida o tardana pèrdua de dents, o de xuclar-se el polze de petit. A l'corregir el problema, s'obté un bonic somriure, però el que és més important, una ortodòncia significa una boca més sana. Si no corregeix una mossegada deficient, podrien sorgir altres problemes de salut bucal, entre ells: Càries dental, malaltia de les genives, pèrdua de dents, masticació i parla afectades, desgast de l'esmalt dental i problemes de mandíbula. Ja que aquests problemes poden observar entre els 6 i els 12 anys, l'ortodòncia sovint comença entre els 8 i els 14 anys. El fet d'iniciar el tractament mentre el nen està creixent contribueix a generar millors resultats. Això no vol dir que els adults no puguin tenir brackets; les dents sanes es poden sotmetre a un tractament dental a qualsevol edat. Hi ha diferents tipus de braquèt: els convencionals són els metàl·lics, d'acer; els autolligables també són d'acer, però tenen un sistema de lligat que disminueix la fricció permetent realitzar els moviments dentaris amb més rapidesa i suavitat; els estètics són de ceràmica, es mantenen translúcids i per això no es veuen tant a la boca del pacient.

Possibles afeccions:

  • Sobremossegada: Les corones de les dents anteriors superiors cobreixen gairebé del tot les corones de les dents inferiors.
  • Submossegada: les dents inferiors s'estenen excessivament cap endavant o bé els superiors es posicionen molt cap enrere.
  • Mossegada creuada: Es presenta quan en mossegar normalment, les dents superiors no cauen lleument per davant dels inferiors anteriors o lleugerament per fora de les dents inferiors posteriors.
  • Mossegada oberta: Espai que es produeix entre les superfícies de mossegada de les dents anteriors quan d'algun costat la resta estan tancats.
  • Línia mitja desplaçada: Es produeix quan la línia imaginària que divideix al centre a les dents anteriors superiors no s'alinea amb la de les dents inferiors.
  • Espaiament: Separacions o espais entre les dents com a resultat de peces per fer o dents que no ocupen tot l'espai.
  • Apinyament: Quan les dents són massa grans per ser acomodats en l'espai que ofereixen els maxil·lars.

Truca'ns:

On som:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horari:

Dilluns a dijous: 10 - 14 i 15 - 20 h. Divendres: 10 - 14 h.

Sol·licitar Cita Online

    Accepto els termes de la Política de Privacitat