Dentistes Vic

Vols trobar els millors dentistes de Vic? No et queda altre opció que acudir a Oralvic i descobrir perquè som una referència d’aquest camp. T’apropem a la màxima qualitat, tant en el tracte humà del nostre equip com en la utilització dels equips més moderns i innovadors.

A més, en el nostre centre entenem la nostre professió de manera global. És per això que ens hem especialitzat en varies i interessants disciplines. No som únicament una clínica especialitzada en implants a Vic, sinó que també t’oferim la millor atenció en altres camps, com per exemple l’estètica dental, la endodòncia, la periodòncia o la ortodòncia.

Sense oblidar que a la nostre clínica ens esforcem per poder ocupar-nos de la salut bucodental de tots els membres de la família, independentment de l’edat o del problema i inconvenient que presentin. Nens, adults o gent gran estaran perfectament atesos, amb especialistes perfectament formats.

 

El millor equip de dentistes de Vic

Per poder convertir-nos en una autèntica referència en el nostre camp, a Oralvic no  escatimem en esforços ni en inversió per formar els nostres professionals o per aconseguir els millors equips i l’última tecnologia. Tot i així, aproximar la màxima qualitat és la part més important de la nostre filosofia.

Com un dels centres de dentistes de Vic més importants, estem totalment conscienciats en ajudar-te a solucionar qualsevol problema que puguis tenir, així com cuidar la teva salut bucodental de la forma més eficaç gràcies a la utilització de les tècniques més innovadores en la actualitat.

No esperis ni un minut més i confia en Oralvic. T’oferim les millors solucions i  els millors tractaments de implants, estètica dental, periodòncia i ortodòncia a Vic. El nostre equip de professionals t’atendrà d’una manera totalment personalitzada, resolvent qualsevol petit dubte que poguessis tenir. T’esperem!

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

Acepto los términos de la Política de Privacidad