Pròtesis Dentals

Quan les peces dentals han patit molt desgast, pèrdua o fractura dels seus teixits, cal la realització de pròtesis dentals. Si un o més dents s'han perdut, poden ser reemplaçats per un pont fix o per pròtesi removible. Aquest tipus de rehabilitació estabilitza les dents restants i proporciona un bonic somriure.

Tipus de pròtesi:

Corona sobre dent

Les corones dentals conegudes per "fundes" són unes estructures que es col·loquen per protegir les dents i per canviar el color o forma de les dents recuperant així la seva estètica natural. Les corones protegeixen les dents que han patit càries aportant-los més resistència i eviten futures fractures de la dent. Principalment poden ser de ceràmica o zirconi.

Corones sobre implants

Fan la mateixa funció que les corones sobre dent amb la diferència que aquestes connecten als implants dentals formant una unitat. Gràcies a les corones sobre implants es recupera la funció de mastegar com si fos una dent propi, evita la pèrdua d'os i l'extrusió de la dent oposat.

Ponts Dentals

Els ponts que es col·loca de manera fixa cementándose sobre altres dents; no és extraïble. Se sol utilitzar com a alternativa a la col·locació d'implants dentals i davant la falta d'un o més dents consecutius. El principal inconvenient dels ponts dentals és que s'ha de tallar les dents sobre els quals es donarà suport al pont, afeblint així la seva estructura.

Incrustacions Dentals

Són unes restauracions dentals que es realitzen quan la dent ha perdut part de la seva estructura i necessitem restaurar la seva funció estètica i anatomia. Les incrustacions protegeixen les dents desgastades o destruïts per càries i aporten resistència.

Pròtesis removible

Són dentadures postisses que serveixen per recuperar la funcionalitat de les dents perdudes.

Pròtesis Completa Amovible

Coneguda com "dentadura postissa" es col·loca en pacients als quals no els queda cap dent. És l'opció més bàsica per a la rehabilitació del pacient desdentat i constitueix per això una solució que aporta estètica i funcionalitat. El suport de la mateixa és sobre la geniva del pacient és habitual haver de adaptar-les amb el pas dels anys a causa de la pèrdua d'os.

Pròtesis Parcial Removible

És una pròtesi que es subjecta a les dents adjacents mitjançant ganxos o retenidors i es recolzen sobre la geniva i sobre aquests.

Els inconvenients de les pròtesis removibles és que al no estar subjectes a l'os tenen mobilitat, poden provocar nafres i en alguns casos requereix l'ús de coles que la subjecten. A més, l'ús continuat d'aquestes pròtesis desgasta les dents sobre els quals es subjecten i poden provocar pèrdua d'os.

Truca'ns:

On som:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horari:

Dilluns a dijous: 10 - 14 i 15 - 20 h. Divendres: 10 - 14 h.

Sol·licitar Cita Online

    Accepto els termes de la Política de Privacitat