Clínica Dental Oralvic

ORALVIC som un equip d'odontòlegs liderats pel Dr. Héctor Vázquez que oferim una odontologia ètica i de qualitat des d'una perspectiva sanitària i individualitzada a cada pacient segons les seves característiques i necessitats. Tot l'equip d'especialistes estem en constant formació per oferir les millors solucions de salut dental.

Comptem amb experiència, formació avalada per màsters universitaris i instal·lacions amb l'última tecnologia per poder garantir el millor resultat. Per a nosaltres és vital que els nostres pacients rebin la millor atenció en el millor ambient possible.

Realitzem tot tipus de tractaments dentals amb tècniques innovadores i còmodes.

Prioritzem el seu benestar i confort des del moment en què ens coneixem així com durant tot el temps que passi amb nosaltres. Aboquem per tractaments totalment indolors i segons el cas sota sedació conscient perquè les fòbies o traumes no minvin la salut oral dels nostres pacients.

Creiem en una odontologia slow, tenint present amb això el temps que necessita cada tractament, d'aquesta manera respectem la puntualitat i la individualitat de les visites.

Oferim tots els tractaments dentals i som especialistes en Implants Dentals, Estètica Dental, Rehabilitació Oral, Periodòncia, Odontopediatria i Ortodòncia Invisible. Volem que els nostres pacients puguin mastegar i riure, millorar funció i autoestima des d'adolescents fins a adults segons cada especialitat aplicant tècniques que garanteixin el millor resultat possible.

Estem localitzats a la Plaça Divina Pastora de vic i comptem amb una clínica amb 3 gabinets amplis i moderns perquè et sentis com a casa mentre cuidem la teva salut dental.

Disposem de sala d'espera per a adults i per als més petits de la casa, comptant que també el seu primer contacte amb nosaltres sigui el més delicat i agradable possible. Treballem la confiança i la bona relació amb el dentista des dels primers anys de vida.

Truca'ns:

On som:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horari:

Dilluns a dijous: 10 - 14 i 15 - 20 h. Divendres: 10 - 14 h.

Sol·licitar Cita Online

    Accepto els termes de la Política de Privacitat