Implants Vic

En Oralvic som grans especialistes en el treball amb implants a Vic. Estem davant d’una de les solucions més utilitzades en l’actualitat per solucionar qualsevol circumstància en la que el pacient hagi perdut alguna peça dental, independentment de les causes. Es tracte d’un procediment realment interessant i que es troba sota una alta demanda.

Després d’una més que contrastada trajectòria oferint el millor servei de dentistes a Vic, podem afirmar amb certesa que hem atès a tots els nostres pacients de la manera més efectiva, ajudant-los a millorar la seva salut bucodental y resolent qualsevol dubte que puguin tenir de la forma més amable i personalitzada.

Els implants dentals són petits additaments que s’utilitzen avui en dia com la solució més segura i amb més durada davant de la pèrdua de una o més peces dentals. El més habitual és que estiguin fabricats de titani químicament pur, de forma que es puguin integrar amb la resta de teixits del pacient d’una forma totalment natural i sense cap tipus de rebuig.

 

Els millors professionals d’implants a Vic

A Oralvic som una clínica dental per a tota la família. És per això que ens podem fer càrrec de qualsevol inconvenient que tinguis. Gràcies al nostre alt nivell d’especialització, podem oferir-te els millors tractaments de periodòncia, implants i ortodòncia a Vic.

A més, també ens sentim orgullosos de comptar amb els equips més moderns a la nostra clínica. D’aquesta manera, podem oferir la millor resposta a totes i cada una de les persones que dipositen la seva confiança amb nosaltres.

Ja ho saps. Vine a Oralvic davant de qualsevol inconvenient que tinguis de salut bucodental. Nosaltres ens adaptem completament a tu. Per això, t’oferim la possibilitat de finançar el teu tractament fins a 60 mesos sense interessos. No esperis més i descobreix perquè la nostra clinica és una referència en implants dentals a Vic.

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad