Clínica dental Vic

A la nostra clínica dental a Vic entenem que cada pacient és diferent. Per això ens apliquem a oferir a cada un d'ells un tracte totalment personalitzat i enfocat exclusivament a solucionar el seu problema d'una manera ràpida i efectiva. Així entenem que ha de ser un professional i per això la nostra filosofia té a la teva màxima satisfacció com a pedra exemplar.

Després d'una més que contrastada trajectòria com dentistes a Vic, podem afirmar que hem ajudat a un gran nombre de pacients de la forma més professional, acostant una atenció completa, amable i totalment personalitzada. La màxima qualitat i la teva satisfacció plena són el nostre objectiu prioritari.

Para conseguirlo, no escatimamos en esfuerzos humanos y técnicos. Es por ello que en Oralvic encontrarás una clínica moderna, totalmente equipada y un equipo humano altamente cualificado y formado. Solo así es posible convertirse en una referencia en este sector y poder ayudar a cualquier persona que nos confíe su salud bucodental.

 

Una sofisticada clínica dental en Vic

Ens sentim orgullosos del tracte i l'atenció que oferim a tots els nostres pacients. Aquest nivell de qualitat no seria possible si no comptéssim amb unes instal·lacions modernes i totalment equipades. En Oralvic únicament utilitzem els equips d'última tecnologia i disseny que ens permetin adoptar les tècniques més innovadores, obtenir millors resultats i fer molt més agradable la visita dels nostres pacients al nostre centre dental a Vic.

Gràcies a tot això, en Oralvic som grans especialistes en tot tipus de tractaments d'estètica dental, periodòncia i regeneració, endodòncia, odontopediatria o implants a Vic. Un gran ventall de possibilitats per aconseguir una perfecta salut bucodental a tots els nostres pacients.

Ja ho saps. No esperis ni un instant més i posa't en les mans d'autèntics professionals del sector. En Oralvic t'estem esperant amb els braços oberts, desitjant ajudar-te amb qualsevol inconvenient que pateixis i resolent fins el més mínim dubte que poguessis albergar.

Truca'ns:

On som:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horari:

Dilluns a dijous: 10 - 14 i 15 - 20 h. Divendres: 10 - 14 h.

Sol·licitar Cita Online

    Accepto els termes de la Política de Privacitat