Què són els implants de càrrega immediata?

Vols saber què són els implants de càrrega immediata? Es tracta d'un tractament nou i innovador. Una alternativa realment interessant que cal conèixer i valorar si necessitem dur a terme una rehabilitació de la nostra somriure per culpa de la pèrdua d'una o diverses peces dentals, com també es pot usar en cas que estiguin molt deteriorades.

Com el seu propi nom indica, aquesta classe d'implants ofereixen la possibilitat de col·locar una pròtesi provisional de manera immediata. Així, més endavant, quan el procés d'osteointegració hagi acabat, serà possible dur a terme la col·locació de la definitiva.

En OralVIC, com a grans experts en aquest camp, volem aclarir que la pròtesi provisional garanteix una correcta i total funcionalitat al pacient. D'aquesta manera, el període de temps fins a la col·locació de la definitiva no serà cap problema.

Gràcies a la tecnologia i avenços actuals, els implants de càrrega immediata són un procés extremadament ràpid. D'aquesta manera, és possible dur a terme un diagnòstic precís i planificar el procediment pas a pas abans de començar amb la cirurgia, valorant i projectant aspectes tan importants com l'altura necessària, la proximitat al nervi o la distribució dels additaments entre si.

Implantes de carga inmediata

Puc sotmetre a un tractament amb implants dentals de càrrega immediata?

No tothom pot sotmetre a un tractament d'aquesta classe. És per això que resulta fonamental posar-se en mans de veritables professionals que siguin capaços de dur a terme una total valoració de les possibilitats de cada pacient. En aquest sentit, alguns punts que es valoraran per saber si una persona és bona candidata són si és o no fumadora o el tipus i qualitat d'os.

El tractament en si consisteix en la col·locació de diversos implants, els que el pacient necessiti. Una de les grans avantatges dels implants dentals de càrrega immediata és que es pot dur a terme la substitució d'un sol implant tant com de l'arcada completa.

Un altre benefici que cal conèixer per valorar aquest tractament com s'ha de és que la pròtesi provisional es pot posar en un termini màxim de 48 hores, facilitant l'adaptació d'una manera senzilla i ràpida al pacient. D'aquesta manera, els inconvenients i les molèsties que es puguin patir seran mínimes.

Necessites més informació i assessorament? T'esperem a OralVIC per ajudar-te en tot el que vulguis i necessitis.

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad