Cura i manteniment d'Invisalign

Ets una de les persones que t'has deixat seduir pels grans beneficis d'Invisalign? Com a especialistes en ortodòncia invisible a Vic, amb la màxima distinció de casos realitzats, Invisalign Diamond Provider, som conscients del gran avanç que ha suposat la seva arribada a aquest camp, permetent obtenir d'una manera sencilla un bonic somriure.

Ja us vam comentar en un post anterior, que Invisalign s'havia convertit en l'última revolució de l'ortodòncia. En aquesta ocasió, ens agradaria fer servir les properes línies per acostar-vos útils recomanacions de cura i neteja a l'hora de portar-lo. De fet, un bon manteniment dels alineadors és important a l'hora de garantir l'èxit del tractament. ¿Preparats? Comencem!

En primer lloc, des ORALVIC ens agradaria deixar clar que el més recomanable és portar les fèrules el màxim temps possible al llarg del dia, como mínim 22 hores. D'aquesta manera, només caldria retirar-les a l'hora de menjar o per netejar-les. Recorda que abans de col·locar-les, ens haurem de raspallar en profunditat les dents i passar el fil dental. Evitarem càries i sarro, dos inconvenients que dificultarien el desplaçament de les nostres peces bucals.

Per poder netejar el teu ortodòncia Invisalign, tan sols necessitaràs un raspall de dents suau i aigua tèbia. Amb suaus moviments circulars, els rentarem i esbandirem bé per eliminar qualsevol rastre de brutícia o sarro. També hi ha unes pastilles netejadores que permetran obtenir uns resultats perfectes. Això sí, el que no has d'utilitzar sota cap concepte és el colutori bucal. Per què? La raó no és altra que es podrien provocar danys en la superfície de les fèrules i perdre aquesta capacitat d'invisibilitat.

En la nostra experiència treballant aquesta classe d'ortodòncia invisible a Vic, hem comprovat també que, sempre que no s'estiguin utilitzant, el més convenient és guardar els alineadors en els seus estoigs i mai embolicar-los en tovallons ni en paper de cuina per assecar-los.

Com es posa i es treu Invisaling?

Un dels grans dubtes amb aquest tractament té a veure amb la manera que cal col·locar-los i retirar-los per evitar danys o inconvenients. En primer lloc, haurem de encaixar poc a poc, començant pels molars fins als incisius, assegurant-nos que les fèrules queden ben col·locades. Això sí, no s'han de mossegar les fèrules mai, ja que podrien danyar-se.

Per treure-les, de nou, caldrà començar per la part de darrere i anar desplaçant cap endavant. Vés amb compte no emprar massa força ni utilitzar objectes afilats per treure't la teva Invisalign.

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad