Higiene bucodental perfecta : 8 consells

Tots hem rebut alguna classe o consell sobre higiene bucodental en la nostra vida. No obstant això, no sempre disposem de tota la informació per poder mantenir la salut de la nostra boca i genives en perfectes condicions. És per això, que des de la Clínica Dental ORALVIC ens agradaria aprofitar el nostre nou post per apropar-8 recomanacions que t'ajudin a mantenir el teu somriure i la teva boca de la millor manera.

Cada vegada són més i més les persones que mostren una profunda preocupació per mantenir un perfecte estat de salut bucodental. No en va, està demostrat que influeix de manera decisiva en la nostra salut general. És per això que la posada en marxa d'hàbits saludables és una decisió encertada. Però, a què ens referim exactament? No et perdis els 8 consells per a una perfecta higiene bucodental que t'oferim en aquest post!

  1. Raspalla les dents almenys tres vegades al dia i sempre després d'un àpat. Segurament sigui el punt més bàsic i important de tots. Sense ell, la resta no tindrà cap sentit. A més, també haurem d'utilitzar fil dental per retirar qualsevol petita resta que es pogués haver quedat entre els nostres dents i genives.
  2. Uses col·lutori habitualment? Es tracta d'un complement al raspallat i l'ús de fil dental. Això sí, acudeix al teu professional perquè t'aconselli un que s'adeqüi a les teves necessitats. No val qualsevol.
  3. Tan important com el raspallat, el fil dental i el col·lutori serà la pasta dentífrica. Cal triar una que cobreixi les necessitats de cada persona en cada moment. Hi ha una àmplia guanya d'elles, com per dents sensibles, cura de genives, anticàries ...
  4. Estàs completament segur que et raspalles les dents de manera correcta? Pot semblar intranscendent, però no ho és. Un mal raspallat no eliminarà els bacteris de la nostra boca, provocant futurs problemes.
  5. El tabac és un enemic per a la nostra higiene bucodental. Sabies que les genives per a fumadors són més susceptibles a infeccions? Això es produeix per una reducció del flux sanguini i diferents nutrients a la zona, provocant que estiguin menys protegides.
  6. No t'oblidis de les revisions periòdiques amb el teu dentista. Per mantenir un perfecte estat de salut és imprescindible la intervenció d'un especialista capaç de diagnosticar problemes com gingivitis o periodontitis.
  7. Renova el teu raspall de dents. El seu ús provoca la seva desgast, perdent part de la seva funcionalitat i eficàcia.
  8. Vigila la teva hidratació. La saliva està considerada com un protector per als nostres dents i genives. A més, no podem oblidar que també serveix per desinfectar la zona.

Consejos para una perfecta higiene bucodental

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad