Coneixes els avantatges dels implants dentals?

Els implants dentals són un dels tractaments més eficaços i recomanats a l'hora de reemplaçar tota mena de dents absents o que s'haguessin perdut. A més, es tracta també d'un procediment que ha aconseguit una gran acceptació, tant a nivell professional com entre els pacients.

Des de la Clínica Dental ORALVIC, ja us expliquem en un post anterior d'aquest bloc en què consistien els implants de càrrega immediata. És per això que ara ens agradaria aprofitar aquestes línies per explicar-vos de manera més detallada totes i cadascuna de les avantatges d'apostar per aquest procediment mèdic. ¿Preparats? Comencem!

El primer que has de tenir molt clar és que la pèrdua d'una peça dental no afectarà únicament al teu somriure, sinó que també modificarà la forma del teu rostre, envellint prematurament, i provocarà que l'os que envoltava a la dent comenci a atrofiar-se.

Per evitar totes aquestes anomalies, actualment comptem amb la possibilitat de substituir aquesta peça perduda amb els implants dentals, una enorme innovació que permet reparar completament aquesta situació, evitar la pèrdua òssia i recuperar de manera total l'estètica d'un somriure.

A part d'aquestes grans avantatges, un procediment d'aquesta classe ofereix grans beneficis als pacients. Vols saber quins són els més rellevants? Pren nota!

  • Es tracta d'un tractament molt segur, tant per al pacient com per a la resta de peces dentals de la nostra boca. No en va, la pròtesi anirà unida a l'os i no als altres dents.
  • Com hem esmentat, a l'apostar per aquestes arrels artificials, s'aconsegueix frenar la pèrdua òssia i preservar completament la funció sobre l'os.
  • Què hi ha sobre el que sent el pacient? Un dels grans beneficis dels implants dentals té a veure precisament amb la sensació que ofereixen, ja que és molt similar, gairebé idèntica, al d'un dent natural, podent dur a terme qualsevol activitat rutinària sense cap tipus de problema.
  • No podem oblidar-nos tampoc de la seva durada. Es tracta d'un procediment que supera els 20 anys en un 90% d'ocasions, arribant fins i tot els 30.
  • En darrer lloc, no podem oblidar-nos que el pacient no sentirà dolor durant tot el procediment, amb molèsties mínimes i un postoperatori molt còmode, i en cas que tingui fòbia, oferim la sedació conscient.

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad