Ortodòncia interceptiva per a nens: En què consisteix?

A la Clínica Dental ORALVIC som grans especialistes en tot tipus de tractaments amb ortodòncia. És per això que, en aquesta ocasió, ens agradaria explicar-te en què consisteix l'ortodòncia interceptiva per a nens. No saps en què consisteix? No et preocupis. Aquí et portem aquest nou post del nostre blog per contestar qualsevol pregunta que puguis tenir.

Com a primer punt. L'ortodòncia interceptiva és una de les especialitats més demandades a la nostra clínica. Es tracta d'un tractament pensat i desenvolupat principalment per als més petits de la casa. Per què? Principalment perquè està destinada a millorar el creixement i el desenvolupament de l'os maxil·lar, però també de la mandíbula. D'aquesta manera, és possible evitar inconvenients o anomalies a la zona.

Saps per què és de tanta importància l'ortodòncia interceptiva per a nens? Bàsicament perquè el desenvolupament ossi de la zona (ossos, mandíbula i dents) es realitza habitualment a partir dels 6 anys.

Detectar qualsevol tipus de problema de manera precisa i a temps, permet emprendre procediments destinats a corregir de forma precoç aquestes complicacions, possibilitant que els més petits puguin gaudir d'un creixement amb total normalitat.

Qué es la ortodoncia interceptiva para niños

Què trastorns corregeix l'ortodòncia interceptiva per a nens?

Aquest tractament resulta molt eficaç en tota mena d'inconvenients en els més petits. Des de la Clínica Dental ORALVIC ens agradaria destacar els següents:

- Paladar estret i falta d'espai per dents definitives

- Dents excessivament sortits

- Inconvenients localitzats en maxil·lars, com mossegades invertides

- Mossegada oberta o sobremossegada

- Corregir males costums com respiració oral o succió del dit

Quant duren els tractaments d'aquesta classe?

Com podràs imaginar, els temps de cada procediment amb una ortodòncia interceptiva per a nens variaran depenent de cada cas o de cada anomalia que calgui corregir.

No obstant això, sí que podem afirmar que hi ha una norma general d'entre 6 i 18 mesos. A més, no cal passar per alt que estem davant d'un aparell removible, podent treure i posar-se amb facilitat, el que el converteix en alguna cosa més suportable. Això sí, és fonamental que els més petits el portin posat el nombre d'hores indicat per l'ortodoncista. En cas contrari, l'únic que s'aconseguirà és retardar la finalització del procediment i impedir l'obtenció dels resultats desitjats.

Busques ajuda o necessites assessorament? A la Clínica Dental ORALVIC et volem ajudar en tot el que necessitis. T'esperem!

Llámanos:

Dónde estamos:

Plaça Divina Pastora 8 - Vic

Horario:

Lunes a jueves: 10 - 14 y 15 - 20 h. Viernes: 10 - 14 h.

Solicitar Cita Online

    Acepto los términos de la Política de Privacidad